Solheimkroken´s Diamond for Dollars

Solheimkroken´s Diamond for Dollars, eller Theo som han heter til daglig, ble en robust singelvalp. Han er en flott og vakker portis som jeg er mektig stolt av, og jeg gleder meg til å følge han i oppveksten! Han skal bo hos Monica, Lars og deres flotte barn – eller ungdommer får en vel si 😉 nede i Sandefjord.

ultralyden midt i mai viste flere valper og positiv drektighet, og alt så fint ut. Exi var også frisk og fin gjennom hele drektigheten, men på røntgen forsto vi at noe var galt. Mandag før termin – den 13.juni, endte det i keisersnitt nede hos min gode veterinær Marita Hvål, og det var absolutt ingen hyggelig dag! Noe har skjedd i løpet av drektigheten uten at jeg får svar på hva. Av ene hornet tok vi tre deformerte valper som måtte avlives, og i det andre hornet lå Theo.

For meg så var det første gang med keisersnitt, første gang med singelvalp og føste gang med deformerte valper som måtte avlives. Den ene var født med hele tarmsystemet utenfor, den andre uten hale, rumpe og kjønnsorgan og den tredje totalt uten gane.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.